About us

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik ben altijd op zoek naar dat ene stukje dat kan uw keuken beter lijken. En dat wil ik met je delen. Als u een eenvoudige keukenkast zoekt die in uw handen zal passen en dat zal u als pro kijken. Zoek niet verder.

Ik ben de beste in het vinden van kleine keuken items die de keuken er mooier uitzien. Ik heb meer dan 1.000 kasten in mijn leven gevonden en ik heb menig slapeloze nacht doorgebracht en vroeg me af hoe ik ze kon krijgen. Dus besloot ik om een klein project te maken alleen voor deze blog. Ik zocht en zocht en ik vond dat ik precies het juiste kleine item voor je had. Het heet een pistool kast en ik heb een video tutorial over. Laat me je laten zien hoe je er een maakt.

Laat me mijn vriend Lutz voorstellen. Hij is de man achter wapenkasten. Lutz is een volleerd architect die op de ontwerpafdeling van een groot architectenbureau in Nederland heeft gewerkt en meer dan 20 jaar ervaring heeft als industrieel ontwerper en interieurontwerper.

Toen ik deze blog in 2017 begon, realiseerde ik me niet hoeveel wapenkasten ik heb en het is een lang proces geweest om alle kasten die ik heb gekocht te vullen. Dus ik hoop dat je een goede wapenkast vindt. Stuur me alsjeblieft niet je eigen wapenkast, want ik weet er eigenlijk niets van. Laat het me weten als het te koop is en ik zal blij zijn om u mijn diensten aan te bieden om het aan u te verkopen.

De prijzen van het kanonkast variëren van 15 dollar tot 300 dollar in Nederland. De prijs is gebaseerd op het aantal wapens en andere factoren. Lees de volgende beschrijving om de beste prijs te vinden.

Het hangt af van de stijl van de kast, maar je een pistool kast te vinden met een paar stukken als deze:

Als u een kast die u wilt om zich te ontdoen van gekocht, stuur me een bericht op de post om de prijs te vinden.

Op sociale media vind je mij als de "Gun cabinet expert".

Mijn man en ik hebben een pistool kabinet voor bijna vijf jaar eigendom en we houden er echt van! Het mooie is dat je het zo maken dat het de perfecte pasvorm is voor jou of voor je vrienden en familie! Ik ben de auteur van mijn blog. De blog is alles over het maken van uw eigen pistool kast, zodat u een prachtige pistool kast. In deze blog praat ik over hoe ik mijn eigen pistool kast. Ik leg mijn proces, de gebruikte materialen en de technieken die ik gebruik om mijn kast te maken. Ik denk graag dat de blog is mijn manier van het delen van mijn passie voor geweren met jou. Ik hoop dat u het informatief en inspirerend vindt. Ik heb een Facebook-pagina toegevoegd aan mijn website (www.guncloset.nl) om iedereen te laten weten hoe in contact te komen met mij en om hun verzoeken en vragen voor mij te plaatsen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een officier van de politie, een onderzoeker en in de beveiligingsindustrie. Ik ben een pistool kast fabrikant en ik ontwerp, fabriceren en monteren al mijn eigen kasten. Ik zit hier al 15 jaar. Ik hou ervan om dingen te bouwen en in het veld te werken om ze beter te maken. Mijn blog is zeer gericht op de mensen in de wapenkast industrie. Dit is mijn eerste blog en ik hoop echt dat je leuk zult vinden wat ik te bieden heb.

Mijn doel is om een betere wapenkast voor je te maken. Ik wil een pistool kast die veilig is, functioneel, ziet er geweldig uit en is gemakkelijk te gebruiken te bouwen. Om dit te doen, heb ik een paar dingen ontworpen, zodat u een grote kast met gemak bouwen. Dit is een gids die betrekking heeft op de basisprincipes om je eigen pistool kast te bouwen, van het kopen van onderdelen tot het installeren van hen.

Mijn vader vertelde me altijd dat hij op een dag zou worden gedood en dus deze blog is om hem en zijn familie eraan te herinneren dat op een dag zal komen.

Een jaar geleden nam ik de beslissing om mezelf van het leven te beroven. Ik werkte als manager bij een bouwbedrijf, wat betekende dat ik vaak weg was van mijn familie. Ik was niet de grootste gun eigenaar maar was een fan van alle dingen jagen. Ik begon mijn blog op een bevlieging als een middel om mensen te laten weten wat mijn leven was als een zelfbelijdende pistool eigenaar. Mijn ouders waren nooit erg ondersteunend van dit en moest voortdurend herinneren me dat ik was gewoon een hobbyist en niet een serieuze jager. Dus, op een goede dag zou ik uren besteden aan het lezen over blogposts en berichten over andere pistool eigenaren die hun eigen leven.