Wat is het grootste merk voor wapenkasten?

Glock of Sig. Maar nu kan ik zeggen dat, hoewel Glock is de grote naam voor pistool kasten, is er geen groot merk dat is eigenlijk groot genoeg voor pistool kasten. Ik zal u laten zien dat met een paar voorbeelden en ik denk dat je onder de indruk en verbaasd dat iemand zelfs zo ver in zijn leven.

Ik zal beginnen met mijn eerste Glock kast: De K100G. Ik vind het geweldig! De originele versie was de K100G met een vouwbouillon en geen laser. Ik kocht degene die ik nu heb met een laser, dat is de K99S2. Naar mijn mening is deze versie de beste voor de meeste mensen. Echter, in Duitsland is er een extra Glock pistool, een K100GS, die nog beter is in elk opzicht! U kiezen uit 4 verschillende kleuropties (blauw, zilver, bruin en rood) en de laser is optioneel, ik heb er een geïnstalleerd. U krijgt ook een extra laser en laser accessoires (licht, laser trigger). Mijn favoriete functies zijn de verstelbare schuifvergrendeling en de mogelijkheid om het licht te gebruiken voor het fotograferen van doelen met een extern bereik. Het heeft ook de Glock logo en een unieke "Laser" stijl grip. Ik heb het allemaal geprobeerd en het is veruit de beste pistool kast die ik ooit heb gehad! Bekijk mijn beoordelingen hieronder voor wat meer geweldige informatie.

Wat is K99? Ik denk dat het een zeer populaire en gemakkelijk te bedienen pistool kast, vooral vanwege de lage prijs van slechts € 20. Als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, wordt de K99 geleverd met een gratis "gun-case" in een kartonnen doos met een heleboel andere accessoires. Het kan worden gebruikt voor dezelfde doeleinden als een gewone pistool kast, zoals het opslaan van uw geweren en munitie op een georganiseerde manier. Het is ook zeer stevig, en het pistool slot kan worden aangepast aan het gewenste niveau van veiligheid. De K99 is de belangrijkste wapenkast in mijn collectie. Dit komt omdat: 1) Het was een zeer eenvoudig te pistool kast te gebruiken, want ik heb nooit enig probleem gehad met mijn pistool-geval verdwalen of breken. 2) K99 is een geweldig idee en het feit dat het klein en klein is het belangrijkste voor mij. 3) De K99 was de perfecte maat voor mijn collectie.

Beoordeeld 5 van de 5 door Rmjr van Een geweldige ervaring. Hoe repareer ik kapotte wapenkasten? Een paar jaar geleden bracht mijn vader een set K99's mee naar huis. Toen kreeg ik te schieten. De K99's zijn klein, licht en goedkoop. Ik was zo blij. Ik ben een nieuwe pistool verzamelaar, en ik kocht een bos van de K99's. Ik kocht 3 K99's, elk voor een ander kaliber van het pistool. Ik heb ze laten installeren. In tegenstelling tot wapenkast, kan dit het merkbaar geschikter maken. Ik kocht toen een K99 voor een AR, die ik vervolgens in mijn AR15. Dat was een vrij spannende dag voor mij, want ik was in staat om een full-auto AR15 die ik kan gebruiken voor de lol. Ik kwam er ook achter dat ik van ARs hou en ik ben een beetje bang om ze neer te schieten.