Wat zijn de voordelen van wapenkasten?

Het is gemakkelijk te gebruiken, ze zijn eenvoudig te kopen, en u uw kast aanpassen. Wat heb ik voor zin om dit uit te leggen? Nou, het is omdat je een fan bent van pistool kasten en je denkt erover na elke keer dat je er een koopt. Je wilt je wapenkast kopen om een heel specifieke reden. Misschien wil je de wapenkast laten zien als een gedenkteken voor een belangrijk persoon. Misschien denkt u dat het een leuke, functionele aanvulling op uw huis. Wat de reden ook is, je wilt het.

Als je het mij vraagt, dan heb je wapens nodig. U zult een kanonkabinet nodig hebben om uw kanoninzameling of een paar van de kanonnen van uw inzameling, of één of andere kanonkast te tonen. En je hebt de juiste wapenkast nodig. Een pistool kast is al voor jong en oud, dus je kan zijn gekomen over een, maar nooit gekocht. Als je het nog niet eerder hebt gekocht, moet je naar de winkel gaan en een paar wapens proberen. Ga dan naar buiten en koop een van hen en probeer het op in uw huis. Ik ben ook bezig met een blog post waar ik het verschil tussen een pistool kast en een pistool kluis uit te leggen. Je moet een wapenkluis kopen. Dat houdt je wapens veilig. Met de wapenkast kun je alle wapens op één plek opslaan. Het is eigenlijk als een kast, gewoon een beetje groter. U elke opslagplaats gebruiken die u hebt. Je hoeft geen kast te hebben voor alles wat je bij je hebt.

Dit was mijn eerste keer om een pistool kluis te gebruiken, en het werkt geweldig voor mij. De kanonkasten zijn zeer goed gebouwd, en de planken passen perfect. Het is dus zeker nuttiger dan Slaapzak Gamma. Ik zou teleurgesteld zijn geweest als de planken te laag voor mijn behoeften waren. Dit is precies wat dit artikel expliciet onderscheidt van andere producten zoals wapenkast Test. Het slot op de planken houdt ook de kanonkasten op zijn plaats, en is aardig. Ik ga er een kleinere wapenkast in doen, en het slot kan vervangen worden als ik er ooit weer iets in moet doen. Het maakt niet uit of u gebruik maken van een pistool kluis, of een kast, of een hele woning. Er is geen een manier om een kluis die past bij elke ruimte in uw huis te maken, maar je er een die voor u zal werken. Wanneer u klaar bent om uw pistool veilig te kopen, ga naar Gun Safe Buyers Guide, of krijg gratis e-books en online winkelen advies.

5 van 5 stemmen Print Gun kabinet in 5 eenvoudige stappen Prep Time 5 minuten Totale tijd 5 minuten Ingrediënten 3 grote laden (ik gebruikte 12 in totaal) $ 0,95

1 grote lade $1.95

4 lade deksels 0,65 dollar Instructies Maak uw laden. In een 9 x 13 of een 10 x 10 inch frame (of kleiner), markeer uw laden (dit is hoe ik de mijne gemarkeerd). Knip vervolgens de lades uit je hout. U zult uw laden uit massief hout willen snijden zodat kan het zijn vorm houden. Zorg ervoor dat u de laden zo vlak mogelijk te houden als uw laden zijn niet te worden gebruikt voor eventuele extra veiligheidsvoorzieningen. Zodra het hout is gesneden, maak twee spleten om de laden te passen.